Пратете ни порака

За нас

SAVANA Tourist Enterprises

Секторот за резервации и продажба на авио билети, има професионално обучен персонал со меѓународно искуство, како и искуство стекнато во агенцијата од 1990 година па се' до денес...

Информации за контакт

Следете не на