Препорачано

МАЛДИВИ

Малдивите се познати по своите природни убавини - син океан, бели плажи и умерени температури. Природните убавини се магнет за туристите и најважна индустрија на Малдивите...

Прочитај повеќе

БАЛИ

Последните децении Бали стана една од најголемите и најпознати туристички дестинации во овој дел од светот. Секој година островот го посетуваа неколку милјони туристи од целиот свет.Бали има многу да понуди. Островот е исполнет со голем број културни и историски споменици и други знаменитости...

Прочитај повеќе

КУБА

Куба е прекрасна дестинација за семеен одмор затоа што станува збор за безбедно, природно место и има многу културни знаменитости кои што вредат да се видат...

Прочитај повеќе