Препорачано

МАЛДИВИ

Малдивите се познати по своите природни убавини - син океан, бели плажи и умерени температури. Природните убавини се магнет за туристите и најважна индустрија на Малдивите...

Прочитај повеќе

СЕЈШЕЛСКИ ОСТРОВИ

Овој прекрасен рај Ви нуди преубави плажи, туркизно плаво море и пријатно топло време. Поради тоа не е ни чудно што Сејшелите многумина го сметаат за најубав архипелаг во светот. Неколку стотици плажи се протегаат на островите Мае, Прале и Ла Диг...

Прочитај повеќе

БАЛИ

Последните децении Бали стана една од најголемите и најпознати туристички дестинации во овој дел од светот. Секој година островот го посетуваа неколку милјони туристи од целиот свет.Бали има многу да понуди. Островот е исполнет со голем број културни и историски споменици и други знаменитости...

Прочитај повеќе