НИЕ СМЕ ТУКА ДА ВИ ПОМОГНЕМЕ ВО СЕКОЕ ВРЕМЕ !

24/7 ПОДДРШКА

ticket@savana.com.mk

+ 389 2 3 115 826
понеделник до петок - 09:00 до 21:00 ч.
сабота - 10:00 до 15:00 ч.

+ 389 78 400 003 
за итни повици вон работно време