Барање на летови
Заминување од:
Заминување:
Пристигнување во:
Враќање:
Возрасни

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Напредно пребарување
   
 
Web site: Savana
 TRAVEL info - архива на изданија
Macedonia Vision / Web Site
Резервирај и купи ON LINE !!!
Travel Training Center / Web Site
РЕКЛАМИРАЈ СЕ НА AIRTICKETS.MK

Добредојдовте на Airtickets.mk

       - Со нас можете брзо и едноставно, 24  часа на ден, 7 дена во неделата,
       да обезбедите се' што ви е потребно за вашето патување.

 

Резервирајте online

- Од каде и да се наоѓате, дома, во канцеларија, на кафе, во парк, на излет,
       резервирајте и купувајте "
on line" авио билети, хотелски соби, изнајмете
       автомобил или испланирајте го вашето патување.

       - Со порталот Airtickets.mk имате пристап до

        * Авио билети од Скопје и сите аеродроми во светот

        * Хотелски соби во повеќе од 55000 хотели во светот

        * Автомобили под наем во земјата и странство

 

- Доколку имате потреба од дополнителни информации и услуги, јавете се на телефоните
       за подршка на клиенти на број 02 3115 826, каде што нашите професионални, 
       обучени и искусни консултанти ќе ви помогнат да го направите вистинскиот избор
       за вашето патување.

 

Повратни авио билети од Скопје за ЕВРОПА (со вклучени такси)

Amsterdam

238

Dubrovnik

187

Madrid

284

Rome

237

Athens

277

Dublin

349

Malta

210

Sarajevo

198

Belgrade

121

Frankfurt

282

Manchester

272

Stockholm

258

Bergen

327

Geneva

258

Milan

257

Stuttgart

266

Berlin

237

Gothenburg

227

Moscow

287

Split

176

Brussels

268

Hamburg

262

Munich

273

Tivat

189

Barcelona

182

Hanover

269

Nice

273

Venice

257

Bucharest

252

Helsinki

254

Oslo

225

Warsaw

255

Budapest

263

Istanbul

90

Paris

238

Vienna

238

Copenhagen

262

Ljubljana

227

Prague

261

Zagreb

176

Dusseldorf

227

 

London

120

 

Podgorica

189

 

Zurich

235

Повратни авио билети за АЗИЈА (со вклучени такси)

Bangkok

1065

Osaka

1035

Dubai

565

Tbilisi

396

Beijing

860

Seoul

1016

Hong Kong

813

Tel Aviv

410

Beirut

597

Shanghai

825

Manila

1100

Tokyo

897

Colombo

921

 

Singapore

959

 

Kuala Lumpur

999

 

Delhi

858

Повратни авио билети за САД (со вклучени такси)

New York

736

Atlanta

924

Detroit

940

San Francisco

902

Boston

833

Houston

853

Denver

863

Tampa

838

Washington

751

Miami

902

Philadelphia

860

Orlando

838

Chicago

677

 

Los Angeles

887

 

Seattle

1084

 

Las Vegas

1145

Повратни авио билети за КАНАДА (со вклучени такси)

Toronto

709

Calgari

1065

Vancouver

925

Ottawa

1075

Montreal

854

 

Winnipeg

1149

 

Edmonton

1050

 

Halifax

1067

Повратни авио билети за АВСТРАЛИЈА  и НОВ ЗЕЛАНД(со вклучени такси)

Sydney

1212

Brisbane

1229

Wellington

1660

Auckland

1562

Melbourne

1225

 

Christchurch

1450

 

Perth

1350

 

Adelaide

1450

Повратни авио билети за ЈУЖНА АМЕРИКА (со вклучени такси)

Rio De Janeiro

1093

Havana

892

Santo Domingo

971

Mexico City

1149

Sao Paolo

1070

 

Varadero

891

 

Buenos Aires

1263

 

Punta Cana

963

Повратни авио билети за АФРИКА (со вклучени такси)

Tunis

376

Johannesburg

898

Cairo

517

Seychelles

1038

Casablanka

625

Cape Town

943

Dakar

819

Mauritius

1213

Algiers

515

 

Nairobi

869

 

Lagos

957

 

Harare

1105


 • Лет до Лондон, за неверојатни 235 EUR ?!?
  Лет до Лондон, за неверојатни 235 EUR ?!?
 • Повратен билет до Њујорк, за само 650 EUR !!!
  Повратен билет до Њујорк, за само 650 EUR !!!
 • Во прекрасната Венеција, со авион од Скопје за 260 EUR !?!
  Во прекрасната Венеција, со авион од Скопје за 260 EUR !?!
 • Најбрз начин за заминете во
  Најбрз начин за заминете во "Градот на светлината" за 247 EUR !?!
 • Посетете ја
  Посетете ја "Златната Прага" со лет за само 269 EUR
 • Купете го вашиот авиобилет во 24/7, без да излезете од дома !?!
  Купете го вашиот авиобилет во 24/7, без да излезете од дома !?!
 • Сите патишта водат во Рим, а преку нас за само 231 EUR !!!
  Сите патишта водат во Рим, а преку нас за само 231 EUR !!!
 • Летајте секој ден за Истанбул за цена од само 89 EUR !!!
  Летајте секој ден за Истанбул за цена од само 89 EUR !!!